miercuri, 9 iulie 2008

Def Leppard la Bucureşti

Am ajuns pe la 6 fără ceva, după jumătate de chin prin canicula prezentă în Bucureşti. Intrare lejeră, la scena nu se adunase TOT puhoiul de lume (mulţi încă erau în stadiul de roaming).

Prima sesizare: împărţeala între fani (lăsând la o parte sectoarele cu scaune şi alte alea) a fost A şi B. Sectorul A a fost nesimţit de mare, pe când B să spunem că era pe undeva pe la o treime din A.

A doua sesizare: scena pe care au prestat artiştii acestei seri n-a fost alta decât scena Dacia de la B'Estfest. La fel de semi-cupolată şi cu două ecrane de-o parte şi de alta a ei. Ecranul din spatele trupeţilor (precum se poate observa aciulea) a lipsit cu desăvârşire.

A treia sesizare: aproape toate băuturile erau calde. Am fost prima dată să-mi iau o Cola, mi-au dat-o călâie; a doua oară a fost (Slavă Domnului - că altfel făceam moarte de om) mai rece.
Berea cu alcool vândută la acest concert a fost asigurată de Bergenbier, care - am fost anunţaţi noi de vânzători - a fost adusă abia acum două ore şi de aceea este caldă şi nu o putem servi. Au existat şi vânzători de-a dreptul nesimţiţi, care când clientul s-a plâns că nu i s-a oferit produs INTEGRAL şi RECE i s-a reproşat că dacă te-ai grăbit să bei bere. Poftim?!
E vina mea că mi-e sete
Sau vina organizării voastre defecte?
(rimă la minut)

Aşa. A patra sesizare: şoc mare când ne-am dat seama cum este de fapt programul. Iris - Def - White. Logic (din mai multe puncte de vedere, inclusiv al statisticilor) era Iris - White - Def.
În fine, mai bine de noi cei neinteresaţi de White - care ne-am luat tălpăşiţa în timp util şi am mai prins şi mijloace de trafic în comun.
Dar din păcate asta a însemnat ca Def să fie sacrificată, jocul de lumini fiind surprins mai bine abia pe la sfârşitul prestaţiei (care, cu ocazia asta, vă spun că a durat aproximativ o oră şi jumătate).

A cincea sesizare: sonorizarea a scârţâit la Iris - de unde am primit şi o microfonie de toată frumuseţea.

A şasea (şi ultima) sesizare: la Love Bites n-am reuşit să-l aud pe solist la strofe când urcă. Să fi fost de la sesizarea a cincea?

În rest, toate bune şi frumoase.

Publicul a fost unul de bun simţ şi cunoscător (în mare parte - nu ca mine, synthpoperiţă printre roacheri). S-a putut respira (adică nu am stat claie peste grămadă) şi s-a cantat cu trupa.

Apropo de cântat, Pour Some Sugar On Me, Nine Lives, Love Bites, Two Steps Behind şi Let's Get Rocked (la bis) sunt ce am recunoscut. Altfel, am fost paralelă, dar plăcut impresionată.

Am uitat să spun că eu am avut bilet în A, dar am mers la concert cu un prieten care a avut bilet în B şi cu ocazia asta (tot făcând slalom prin mulţime) am prins un pic şi din priveliştea diametral opusă din acest sector.

Jumătate din B avea acoperiş, acela fiind cortul Silent Disco de la B'Estfest.
Pe lângă acoperiş (sau mai corect spus, sub el) au fost şi câteva mese şi bănci, la care s-au aşezat destui (de fapt au fost ocupate serios).
Le mai lipseau micii, că berea exista (aproximativ...)
Nu spuneai că au venit la concert (nici nu mai contează artistul, românul este în stare de aşa ceva indiferent de cine vine să-i cânte).

Eu m-am aşezat strategic pe la 15 m de scenă, cât se poate de în mulţime şi am scos aparatul.
Iată un snipet din ce am reuşit să fotografiez (aici găsiţi un pic mai multe):Măh, am eu impresia sau Rick Savage s-a tot uitat fix în aparatul meu?!
Adevărul este că şi la 15 m de scenă şi cu ditamai buturuga în aer... cine ştie :)

Aaah, şi era să uit încă ceva! Iată peste ce am dat în timp ce făceam slalom prin public:Eh?! :)

6 comentarii:

Anonymous spunea...

In ce sector ai fost??

kaleid spunea...

Eu am fost in A si am avut un prieten in B.

Anonymous spunea...

Superb concert......mai vreau!!!

kaleid spunea...

:) Dap, si eu.

Anonymous spunea...

Cum a fost la Snagov?
Te mai intorci acolo?

kaleid spunea...

A fost plictisior...
Dar ma voi intoarce, pe timpul vacantei.

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com